◼︎材料(2人分)
- 牛乳・・・250ml
- もも酢・・・50ml
- お好みのナッツやレーズン・・・適量
◼︎作り方
- 耐熱容器に牛乳を入れ60℃位に温める。(電子レンジ500Wで約2分)
- 温まった牛乳にもも酢を加えて、よく混ぜる。
- もろもろと固まったらキッチンペーパーを敷いたざるで濾す。液体(ホエー)もとっておく。
- 出来たカッテージチーズはお好みで刻んだレーズンやナッツフルーツ等と和えて、クラッカーやパンに乗せてお召し上がりください
◼︎材料(1人分)
りんご100%ジュース・・・適量
ハチミツ入りりんご酢・・・大さじ1
シナモン・・・お好みで
◼︎材料(2人分)
カッテージチーズで出来た液体(ホエー)・・・200ml
牛乳または豆乳・・・200ml
お好みのジャムまたは練乳・・・小さじ2〜4
■ Ingredients (for 1 person)
2 tablespoons apple cider vinegar with honey
Water...180cc
■ Your favorite cut fruit Pineapple: 4 pieces Kiwi: 1/4 orange: 1/4 blueberry: 5 pieces Mint leaves: as needed
Ice cream with marinated strawberries
Ingredients: 4 servings Chicken thighs: 2 pieces Garlic: 1 clove Seasonings:
4 tablespoons balsamic apple
Sugar...1 tablespoon
Soy sauce...1 and 1/2 tablespoons
Water...2 tablespoons
Olive oil...1 tablespoon
Chicken stewed in balsamic apple sauce
Ingredients: 4 servings Chicken thighs: 2 pieces Garlic: 1 clove Seasonings:
4 tablespoons balsamic apple
Sugar...1 tablespoon
Soy sauce...1 and 1/2 tablespoons
Water...2 tablespoons
Olive oil...1 tablespoon
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