◼︎材料(2人分)
- 赤ワイン・・・360ml
- シナモンスティック・・・1本
- しょうがスライス・・・2切れ
- ブラックアップルビネガー・・・大さじ2
◼︎作り方
- 小鍋にワインと2つに割ったシナモンスティック、しょうがのスライスを加え、弱火にかける。
- 小さな泡が浮いてきたら火を止め、スパイスの香りを移すために30分置く。
- スパイスを取り出し、飲む時には少し温めてブラックアップルビネガーを加える。
◼︎材料(1人分)
りんご100%ジュース・・・適量
ハチミツ入りりんご酢・・・大さじ1
シナモン・・・お好みで
◼︎材料(2人分)
カッテージチーズで出来た液体(ホエー)・・・200ml
牛乳または豆乳・・・200ml
お好みのジャムまたは練乳・・・小さじ2〜4
■ Ingredients (for 1 person)
2 tablespoons apple cider vinegar with honey
Water...180cc
■ Your favorite cut fruit Pineapple: 4 pieces Kiwi: 1/4 orange: 1/4 blueberry: 5 pieces Mint leaves: as needed
Ice cream with marinated strawberries
Ingredients: 4 servings Chicken thighs: 2 pieces Garlic: 1 clove Seasonings:
4 tablespoons balsamic apple
Sugar...1 tablespoon
Soy sauce...1 and 1/2 tablespoons
Water...2 tablespoons
Olive oil...1 tablespoon
Chicken stewed in balsamic apple sauce
Ingredients: 4 servings Chicken thighs: 2 pieces Garlic: 1 clove Seasonings:
4 tablespoons balsamic apple
Sugar...1 tablespoon
Soy sauce...1 and 1/2 tablespoons
Water...2 tablespoons
Olive oil...1 tablespoon
Share:
食前酒
カッテージチーズ